פיצה, נחשבת למאכל מושלם המתאים כמעט בכל שעות היום. ניתן לאכול אותה בבוקר, בצהריים ובערב. כל אחד אוהב את הפיצה שלו באופן אחר, עם תוספות שונות, עם בצק חריף או דק ועוד אז איך מגיעים לפיצה המושלמת? כל התשובות במאמר הבא:
יש הרבה דיונים על איך אפשר להכין את הפיצה המושלמת, יש כאלו שהכי חשוב להם שהפיצה תהיה גדולה, יש כאלו הרוצים פיצה חריפה ויש כאלו הרוצים פיצה ללא תוספות. בין אם אתם משתמשים במתכון לפיצה או מזמינים ממסעדה הטיפים הבאים יעזרו לכם:
- תוספות, תוספות ועוד תוספות – זה נכון שיש אנשים שאוהבים את הפיצה שלהם ללא תוספות כלל אך בסופו של דבר לכל אחד יש תוספות שהוא אוהב עם הפיצה שלו. תוספות על פיצה יכולות לעשות הבדל משמעותי לפיצה שלכם. הוסיפו תוספות לפי הטעם האישי שלכם כגון פיטריות, זיתים שחורים, בצל, תירס ואפילו אננס. התוספות על הפיצה מוסיפות טעמים וניחוחות המעוררים את חוש הטעם.
- בצק בטעמים – סעיף זה מיועד למי שיודע להכין בצק או לפחות מזמין פיצה עם בצק ייחודי. הבצק של הפיצה הוא חלק בלתי נפרד ממנה. ניתן להוסיף בבצק עצמו טעמים רבים כגון בצק עם שום, בצק עם בצל, בצק עם אורגנו, בצק עם זעתר וכדומה. בצק טעים של פיצה יעשה הבדל משמעותי בטעם הפיצה וישדרג אותה בצורה משמעותית.
- הוסיפו חריף, אל תתבישו – חריף הוא טעם הידוע כמשהו המעודד תיאבון. הוסיפו חריף על הפיצה שלכם, אם אתם אוהבים חריף יש מספר דרכים לעשות זאת. ניתן להוסיף חריף בשיטה המסורתית, פשט לפזר צ'ילי על הפיצה ולהתחיל לאכול. ניתן גם להוסיף חריף דרך הבצק עצמו,כלומר, בזמן הכנת הבצק אפשר להוסיף צ'ילי ולהטמיע אותו בתוך הבצק. כאשר הצק יהיה בתנור החריף יתפשט לאט לאט ויורגש יותר.
- סוג הגבינה, רק מוצרלה – לאחרונה שומעים על יותר ויותר פיצריות המשתמשות בגבינה לא אמיתית או גבינה זולה. גבינת מוצרלה איכותית תעשה את הפיצה לפיצה מושלמת ובלתי נשכחת. השתמשו רק בגבינת מוצרלה איכותית המגיעה בגוש שלם.
- גבינה מעל התוספות, הסוד הכמוס ביותר – הרבה לא מכירים את הטיפ הזה אבל אם אתם רוצים פיצה מיוחדת ובלתי נשכחת חשוב ליישם את הטיפ הבא. הרבה אנשים ומסעדות המכינים פיצות בדרך כלל מכינים את הבצק, מפזרים גבינה ואז את התוספות. בפועל על מנת לשדרג את הפיצה מומלץ לשים את התוספות ראשון ורק לאחר מכן את הגבינה. הגבינה צריכה להיות מפוזרת על התוספות כך שהיא מכסה אותם. במצב זה התוספות מעבירות טעמים לבצק ולגבינה ויוצרים טעם מדהים – שווה לנסות.
לסיכום
פיצה היא אכן מאכל מושלם המתאים לכל אירוע, שעה או אדם האוכל אותה. הפיצה יכולה להגיע בגדלים שונים, בטעמים שונים ועם תוספות שונות. במידה ותרצו לשדרג את הפיצה שלכם בהזמנה הבאה או בהכנת המתכון הבא שלכם עקבו אחר הטיפים במאמר זה, הצלחה מובטחת!