ההתלבטות בין גריל גז לבין גריל פחמים היא כמו ההתלבטות בין טלפון ישן לטלפון חדש. שניהם עובדים, זה בטוח, אבל חווית המשתמש, האיכות בתוצר הסופי, ובמקרה של המנגל – בטעמים העשירים, היא יוצאת דופן.
אם אתם מאלו המעדיפים לאחוז בכל הכוח בטכנולוגיה הישנה, ועוברים לדבר החדש והיעיל יותר רק כי אין ברירה, הגיע הזמן להשתדרג, לפחות בזה. הסיבה פשוטה – אפשר להסתדר עם טלפון בינוני, ואפילו עם מחשב מיושן, אבל כשמדובר באיכות האוכל שלכם וברמת הבריאות שלו – למה להתפשר על פחות ממצוין?
עם גריל גז הבשר יוצא טעים יותר
גריל על גז מאפשר לשף הממונה להיות בבקרה מלאה על רמת החום והאש אליה נחשף הבשר. נכון, כשכל השליטה בידיים שלכם, אם עשיתם טעות זה יכול להיות מביך, אבל זה העניין בדיוק. כשיש לכם בקרה כה מדויקת על החום בעזרת אש יציבה על גז, האוכל יוצא בדיוק בכל פעם, ואתם רק הולכים ומשתפרים עם הזמן.
לא רק טעים יותר, הבשר שלכם פתאום נהיה בריא יותר. עשן הנפלט מגחלים לוחשות הוא עשן רעיל. כל מי שאי פעם תפעל מנגל פחמים מיושן יודע – התוצאה של שאיפה של עשן המנגל היא הכול חוץ ממהנה. הגוף משתנק, משתעל בפראות, דמעות עולות לעיניים השורפות, והגוף פולט זיעה כמנגנון הגנה. לא נעים. גריל גז מונע מראש את התופעה, וגם לא מפחם את הבשר, ולא מכניס אליו רעלים מהעשן.
למה בכלל פחמים?
גריל פחמים היה פופולארי רק כי זו הייתה האפשרות היחידה. זה הכול. כמו הרבה דברים מהעבר שלנו, הגחלים פשוט נשארו שם כאבן שאין לה הופכין, למרות שבכל העולם, במדינות כמו ארה"ב, שנוטות לאמץ טכנולוגיה חדישה ויעילה יותר במהירות, כבר עברו ממזמן לגריל גז.
לתפעל גריל על גז זה חכם, בריא, זול ואפקטיבי יותר, ואת זה מבין כל מי שיש לו כבר הרבה ניסיון עם מנגל גחלים. ככל שיש יותר ניסיון עם הגחלים, כך יותר קל לזהות את היתרונות הרבים שגריל חדש על גז נותן לנו באיכות הכנת הבשר.