איך זה שבניית ציפורניים הפך מתחום זניח ולא מוכר לאקט של חובה כמעט אצל כל אחת? התשובה ברורה מאוד, ובנויה מכמה סיבות:
- זה יעיל
- זה לא יקר
- זה נראה ממש טוב
השילוש הזה הפך את תהליך בניית הציפורניים לפופולארי לא רק בישראל. בכל רחבי העולם מגיעות נשים בכל גיל ובכל סטאטוס ליהנות מהשירות הקוסמטי האיכותי של בניית הציפורניים שלהן, כדי לשמר את היופי והמראה האלגנטי של היד.
מה לעשות, והחיים שלנו מלאים בעשייה. מהבוקר עד הלילה, עבודה, ילדים, כלים, בישול, סידורים, מקלחות, אימון כושר, ועוד אינספור מטלות שאנו עושות ולא רק ממלאות את היום, אלא גם מחלישות את הציפורן. איזה מזל שיש לזה פיתרון.
שלבי בניית ציפורניים:
אם תהית איך זה בעצם קורה, בטח אם עדיין לא עשית בניית ציפורניים אף פעם – אז זה בשבילך:
- הכנות – לפני שבונים, צריך לשים יסודות, ואת זה עושים ע"י ניקוי ייסודי ושיוף. הציפורן המקורית צריכה להיות מחוספסת ונקייה, וזאת בכדי לאפשר אחיזה איתנה במיוחד של הציפורן הבנויה לדבק המיוחד. השיוף נעשה ע"י פצירה, ואילו הניקוי העמוק, שמסיר את שאריות השומן מהציפורן, נעשה עם אלכוהול.
- מתאימים תבנית – חובה שהחיבור בין הציפורן הבנויה למקורית יהיה מושלם, לכן יש להתאים תבנית שתתיישב לך בדיוק על הציפורן, ללא רווחים.
- עיצוב הציפורן – מעבר להדבקה, צריך להביא את הציפורן למראה האופטימאלי, לפי העיצוב הנבחר. העיצוב של הציפורן נעשה על ידי שיוף וניקוי השאריות שמוסרות מהשיוף, עד למראה המושלם.
שלבי הסיום של התהליך:
בניית הציפורן מסתיימת, והציפורן החדשה מוכנה. בשלב זה יש להדביק את הציפורניים על ידי מריחת פריימר (שכבה ראשונית), יש תהליך שיוף והדבקה שנועד לוודא שהציפורן מוצמדת בצורה הטובה ביותר לציפורן המקורית, למניעת התרופפות ונפילה.
כשהציפורן מחוברת לחלוטין, משויפת היטב, חלקה לגמרי והעור מסביב משומן, ניגשים לשפצורים ושדרוגים כדי להגיע למראה המושלם, עם סוגים שונים של לק, הדבקות, יהלומים, ציורים, אבנים, או שילובים יצירתיים שבוודאי את חלקם את מכירה, ממפגש עם בניית ציפורניים אצל אחרות.