BROIL KING – מקנדה לישראל

גרילים של BROIL KING יוצרו בתחילה בקנדה וכשהחורף והשלג משתלטים על מזג האויר מאוקטובר ועד אוגוסט, כדאי גם כדאי לבנות מכשירים טובים לצליית בשר בבית. וכשהחורף הוא כזה אז תבשילי בשר מוערכים היטב והנה לנו גרילים מצויינים, מדוייקים וחזקים, שאיתם הבשר ניצלה ואנחנו נשארים במרפסת, קרובים אל המטבח.

סבלנות אווט – מהירות אין

עם הגרילים של ברויל קינג אין צורך להמתין שעה ארוכה עד שהאש והפחמים יתפסו את החום הנכון, כי הגרילים של BROIL KING מתחממים מהר ותוך פחות מעשר דקות מגיעים לשלוש מאות וחמישים מעלות חום. והנה, גם חסרי סבלנות יכולים ליהנות.

צליית עוף, למשל, די לה ב-150 או 200 מעלות, כך שמיד אפשר להתחיל. החרוצים מבינינו ישרו את העוף במרינדה לפני הצלייה, כי אם כבר יש לנו ציוד מקצועי אז כדאי להתנהג כמו מקצוענים עד הסוף. ולא רק בעוף מדובר, כי הבשר הוא חלק מרכזי כאן.

מן האבנים אל המתכת

פיזור חום הוא כמעט החשוב ביותר בהכנת בשר, עוף, ירקות ואפילו בהכנת אש לחימום. פיזור החום בגרילים של BROIL KING מבוצע באמצעות פלטה עשוייה זיגזגים והיא מונחת בין המבערים לרשת הצלייה, כך שהיא שולטת על החום ודואגת לפיזורו באופן שווה.

הפלטה, אגב, מגנה גם על המבערים מפני טפטוף של שומנים ונוזלים אחרים, זכר לחיים אחרים. פעם, בזמנים אחרים לגמרי, פיזור החום נעשה באמצעות אבנים שהונחו בתחתית המדורה אבל כיום יש לנו גרילים של BROIL KING והם דואגים לפיזור באמצעות פלטה אחת, גאונות לעצלנים. בנוסף, החום של גרילי ברויל קינג יוצא ממספר שונה של מבערים בהתאם לדגם. יש דגמים עם שלושה, יש עם ארבעה ואפילו חמישה מבערים.

רשת הצלייה של BROIL KING עשויה ברזל מצופה פורצלן. במקומות אחרים אפשר למצוא רשת מנירוסטה ונכון שהיא קלה לניקוי אבל הברזל שכאן מסייע לשמור על החום ולפזר אותו והציפוי מגן עליו מפני חלודה וחורים, שהם מאפיינים כלי ברזל. הגרילים של ברויל קינג יודעים לספק חווית צליה שלמה טעימה ומוצלחת.

About admin

Check Also

שמשיות לעסקים: האלמנט החסר להשלמת האווירה

לא משנה איזה סוג של עסק אתה מפעיל, הרושם הראשון הוא מכריע. ובזמן שרוב העסקים …